De kracht van lichter leven

In je leven loop je soms tegen vragen, zorgen, gezondheidsklachten of problemen aan die je niet snel alleen kunt oplossen.

Mijn kracht ligt in het snel doordringen tot de kern van een klacht, vraag of probleem door contact te maken op een diep energetisch niveau met jou en je omgeving.

Ik geef je advies over hoe en waar je beter los kunt laten of wat meer aandacht en energie verdient. Je krijgt inzicht in jezelf waardoor het leven weer aangenaam wordt.

De behandelingen hebben een balancerende uitwerking op het lichaam en op de geest waardoor klachten en pijn verdwijnen.
Mensen voelen zich na een behandeling krachtiger en ervaren het leven als lichter, ze hebben meer zelfvertrouwen, staan meer ontspannen in het leven en hebben een evenwichtiger verbinding met hun gezin, hun werk en hun omgeving.

Ook kan voetreflex therapie deel uit maken van de behandeling.

Diensten

Consult

Voetreflextherapie

Cursussen

Voetreflexmassage

Meditatie

Chakra

Over mij

Met veel plezier werk ik sinds 1990 dagelijks in mijn praktijk. Ik ervaar mijn werk als een uitdaging; hoe krijg ik – zo snel mogelijk – mensen weer krachtig op alle gebieden die zij willen.

Door de jaren heen heb ik veel opleidingen gevolgd op het gebied van gezondheid, bewustwording en energie waardoor ik me verder ontwikkel en groei.
Ik ben getrouwd, heb volwassen kinderen en wij leren dagelijks van elkaar.

In de jaren tachtig heb ik gewerkt in de jeugdpsychiatrie in Groningen. Mijn loopbaan als therapeut ben ik begonnen in 1990. Ik heb een erkende HBO beroepsopleiding Holos, school voor Integrale therapie gevolgd in Amsterdam waarna ik een praktijk ben gestart. Tevens heb ik vijftien jaar les gegeven in mijn vakgebieden op de Noord-Hollandse Academie.

Vanaf 1996 heb ik een instituut docent babymassage gestart en geleid.

In 2004 heb ik op de Filippijnen een opleiding gevolgd om op spiritueel gebied kennis op te doen en te ervaren. Sindsdien geef ik meditatie en chakra cursussen, eerst op de Volks Universiteit en later privé in mijn praktijk. In 2005 heb ik mij in Thailand verder ontwikkeld in het werken met energie.

Contact

Zonnevlam 5 1704 ZK Heerhugowaard

carlajonker@outlook.com

+31 6 156 86 596

KvK: 57052581

IBAN: NL68 INGB 0681 4792 80